Träna som du vill spela - skapa förståelse hos spelarna

Vi bjuder in till en digital föreläsning med Christoffer Augustsson.
Onsdag 12/5 20.00-21.30
Föreläsningen
är digital, kostnadsfri och ingen föranmälan krävs. Klicka på länken för att delta!

Christoffer är född 1979 och har en gedigen bakgrund som tränare. Han har bland annat varit tränare för både Näsums IF:S - och Hässleholms IF;s herrlag. Han har även varit tränare för IFÖ Bromölla IF Ungdom, Mjällby AIF Ungdom, Djurgårdens IF Ungdom samt varit assisterande tränare för SvFF Ungdomslandslag pojk. Från och med 2017 är Christoffer förbundskapten för ungdomslandslagen P15-17. Utöver sin tränarkarriär har han även en UEFA Pro Licens.

Under kvällen kommer vi att få en genomgång av Christoffers arbetssätt. Vi kommer att få höra hur vi kopplar skeden till övningar och vi kommer att få se klipp från träning. Utöver detta så pratar Christoffer också om hur vi kan koppla ihop; vad vi gör på träningsplan, med hur vi jobbar med att skapa förståelse hos spelarna, samt hur vi jobbar med att ge feedback och återkoppling till spelarna.

Varmt välkomna önskar,
Upplands-, Gestriklands-, Hälsinglands– och Dalarnas Fotbollförbund

Inbjudan (pdf)